Wet Cleaning

Wet Cleaning, l'alternativa verda al percloroetilè.

El sistema de rentat amb aigua o Wet Cleaning és l'alternativa de les tintoreries davant de la creixent pressió de la normativa mediambiental i de la necessitat d'extremar la polivalència i la flexibilitat del negoci per generar valor afegit.

Girbau disposa d'una línia d'equipament completa Wet Cleaning Ready.

Les rentadores HS poden realitzar des de processos enèrgics per a roba molt bruta fins a processos extremadament delicats per rentar teixits com llana o pell, amb un consum reduït d'aigua, productes químics i energia.

Les assecadores ED permeten assecar peces delicades gràcies al seu tambor Care Touch Drum que, amb un sistema d'orificis embotits en lloc de perforats, evita que la roba entri en contacte amb cantells vius o soldadures.

Assecadores preparades per a Wet Cleaning, amb inversió de gir i la funció Speed Control que regula la velocitat del tambor. En mode automàtic la velocitat de gir varia en funció del grau d'humitat de la roba. També es pot activar i modificar en mode manual, durant l'assecat.

Finalment, us oferim equips d'acabats específics per al procés de reconstitució i planxat. La maquinària d'acabats Girbau per a Wet Cleaning no només facilita el procés, sinó que augmenta la rendibilitat del negoci. Els processos són eficients i no requereixen operaris especialitzats.

Ara ja és possible prescindir del percloroetilè i convertir el vostre negoci en sostenible, tot projectant als vostres clients els valors de responsabilitat social corporativa i la preocupació per l'entorn.

Uniu-vos al verd del Wet Cleaning de Girbau.


Per a més informació, veure catàleg:

Wet Cleaning Rentat P00617
Wet Cleaning Assecat P01946
Wet Cleaning Acabat P01977