OPL

Hostaleria

Salons de bellesa

Salons de bellesa

Diàriament, als centres d'estètica s'utilitza una gran quantitat de tovalloles, coixineres, talles, llençols per a lliteres, etc.. que s'han de rentar i eixugar cada dia. A més, algunes vegades els productes que s'utilitzen en els tractaments corporals deixen en els teixits taques que requereixen un rentat enèrgic i eficaç que les rentadores domèstiques no poden oferir. En un petit espai, un centre d'estètica corporal pot organitzar-se la roba d'una manera senzilla i eficaç. Aprofiteu els avantatges de disposar d'un petit kit Girbau de bugaderia al vostre centre.

  • Estalvi de temps. Gràcies a la gran capacitat de les màquines industrials i als seus cicles de rentatge i assecatge més curts, en poc temps, la roba de l'establiment és neta i està a punt.
  • Consums ajustats d'aigua, energia i detergents: les rentadores Girbau són al mateix temps centrifugadores i sotmeten la roba a un centrifugat molt efectiu que facilita la tasca de l'assecadora. Com menys humitat residual tinguin les tovalloles, menys temps d'assecat necessiten, amb el consegüent estalvi energètic.
  • Optimització de les possibilitats de programació. El programari de les nostres rentadores centrifugadores permet programar diversos paràmetres per adaptar els programes de rentat a les necessitats de cada client.
  • La instal·lació de la maquinària és senzilla i ràpida. No necessita ancoratges.
  • La bugaderia pot instal·lar-se en un espai reduït.
  • La roba no surt mai del seu centre, cosa que evita trasllats i pèrdua de peces.

Consulteu Girbau i l'equip d'enginyeria de vendes us farà un projecte a mida en funció de les vostres necessitats.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.