OPL

Religioses

Religioses

Llençols, tovalloles, uniformes,... en un centre de religioses es mou un volum de roba considerable, que ha de ser tractada sempre amb la màxima higiene i privadesa, però amb eficiència i de manera rendible per a l'economia de la col·lectivitat.
Una bugaderia interna equipada amb maquinària Girbau us ofereix la possibilitat de gestionar la roba a la vostra manera, però amb tots els avantatges de l'equipament industrial: màxima durabilitat de la maquinaria, mínim manteniment, així com un menor consum energètic, d'aigua i de productes químics.
Invertir en Girbau és invertir en rendibilitat i en el bon funcionament de la vostra col•lectivitat: controlareu que la roba estigui impecable i sempre a punt, sense pèrdues ni ruptures.
Deixeu que us mostrem com amb Girbau, la bugaderia contribuirà encara més a la tranquil•litat que precisa el vostre centre.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.