OPL

Perruqueries

Perruqueries

Diàriament, a les perruqueries s'utilitza una gran quantitat de tovalloles i pentinadors que s'han de rentar cada dia. Les rentadores i assecadores domèstiques no estan preparades per absorbir tanta producció, ni per la capacitat ni per la resistència i durabilitat. En un petit espai, una perruqueria pot organitzar-se la roba d'una manera senzilla i eficaç. Aprofiteu els avantatges de tenir un petit equip Girbau de bugaderia a la vostra perruqueria:

• Estalvi de temps. Gràcies a la major capacitat de les màquines industrials i als seus cicles de rentar i assecar més curts, en poc temps, la roba de l'establiment és neta i està a punt.
• Consums ajustats d'aigua i energia. Les rentadores Girbau són a la vegada centrifugadores, i la centrifugació de la roba és molt efectiva, cosa que facilita la tasca de l'assecadora. Com menys humitat residual tinguin les tovalloles, menys temps d'assecatge necessiten, amb l'estalvi energètic consegüent.
• Optimització de les possibilitats de programació. El software de les nostres rentadores centrifugadores permet programar diversos paràmetres per adaptar els programes de rentatge a les necessitats de cada perruqueria.
• La instal·lació de la maquinària és senzilla i ràpida. No necessita ancoratges.
• La bugaderia pot instal·lar-se en un espai reduït.
• La roba no surt mai de la perruqueria, així s'eviten trasllats i pèrdues de peces de roba.

Consulteu Girbau i l'equip d'enginyeria de vendes us farà un projecte a mida en funció de les vostres necessitats.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.