OPL

Nuclear

Nuclear

Girbau us ofereix una solució per eliminar l'acumulació de teixits amb nivells baixos de radioactivitat, usual en les plantes nuclears.
Habitualment, aquestes indústries prefereixen emmagatzemar aquests teixits com rebuig radioactiu, perquè processar-los en algunes rentadores significa assumir el risc que micropartícules radioactives es puguin filtrar a l'interior de la màquina acumulant-se i convertint la rentadora en un punt de risc.
Girbau us ofereix rentadores fabricades en acer inoxidable d'alta qualitat, amb soldadura sense porus, que es mantenen lliures de contaminació radioactiva durant la seva vida útil.
Les possibilitats de programació permeten convertir-les en rentadores perfectes per rentar roba lleugerament contaminada. D'aquesta manera les plantes nuclears reaprofiten els teixits aconseguint un menor impacte al Medi Ambient, que sumat al reduït consum d'aigua i energia de les rentadores Girbau, incideix positivament en el respecte a l'entorn i a la responsabilitat social corporativa d'aquestes empreses.