OPL

Serveis Sanitàris i Socials

Geriàtrics

Geriàtrics

El Sistema G de Girbau és el resultat d'aplicar la filosofia Easy&Best Solutions (E&B) de Girbau als centres per a la gent gran, oferint solucions integrals de bugaderia pensades específicament per a aquest tipus d'establiments.

Es tracta d'un sistema estructurat en Kits d'equipament, en funció del nombre de places del centre, que ofereix una solució integral que comprèn des de la classificació de la roba durant la recollida i passa pel rentat, l'assecat, el planxat i l'emmagatzematge.

També assessorem al centre per a la gent gran en el projecte d'implantació de la maquinària a la bugaderia per tal que compleixi els requisits necessaris per garantir que el procés sigui higiènic i, a la vegada, el més òptim quant a producció.

Tot el Sistema G, tant els productes com els serveis, està pensat per satisfer les expectatives d'un centre per a la gent gran pel que fa la bugaderia.

Girbau, respostes fàcils per al vostre negoci

Consulteu Girbau i l'equip d'enginyeria de vendes us farà un projecte a mida en funció de les vostres necessitats.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.