Una nova rentadora de Girbau rep el Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021
Aquest premi és un reconeixement al treball que fa Girbau per a aportar solucions innovadores i sostenibles als seus clients
03/11/2021
Una nova rentadora de Girbau rep el Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

Girbau ha rebut un dels premis Catalunya d'Ecodisseny 2021 que convoca cada dos anys el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat. Concretament el guardó ha estat en la categoria “Producte en desenvolupament” per la rentadora sostenible GS7018, triada com a representant de la sèrie GENIUS”.

La màquina, que encara no està en el mercat, és llançarà en els pròxims mesos i és de la denominada gamma petita, on s'inclouen els màquines amb capacitat de 9 a 32 quilos de roba. En el seu disseny s'ha tingut en compte “tota la tecnologia i experiència desenvolupada per Girbau” que la converteixen “en un producte innovador i punter en el mercat”, en paraules del conseller delegat, Pere Girbau. A més de considerar diferents aspectes d'eficiència energètica i cura de la roba, la nova màquina també innova tecnològicament per a respondre amb solucions “adaptables i evolucionables” a les necessitats que tingui el client en cada moment. La rentadora va connectada a internet i a través de la plataforma tecnològica Sapphire, desenvolupada per la mateixa companyia, i d'un panell frontal tàctil, és pot gestionar, adaptar i actualitzar.

En l'aspecte ambiental, la sèrie Genius fa un pas més. “Sempre hem tingut una especial sensibilitat amb el medi ambient, però ara a més volem fer negoci”, diu Girbau, apuntant al rendiment ecològic i alhora econòmic que pot treure l'usuari. Permet un estalvi important d'aigua, té en compte una millor gestió del detergent, un “tracte exquisit de la roba” que li allarga la vida i una major efectivitat contra els patògens. També destaquen les altes revolucions del centrifugat, superior a gammes anteriors i a les de la competència, que fa que la roba surti més seca i, per tant, s'estalvia temps (i energia) en l'assecadora. La màquina està pensada per a punts d'autoservei, restaurants o hotels amb bugaderies petites, clíniques veterinàries, serveis públics o, fins i tot, tintoreries, perquè és un substitut de la rentada en sec sense contaminar.

En paraules de Girbau “aquest premi un reconeixement al treball que venim realitzat a Girbau des de fa anys per a impulsar la innovació juntament amb responsabilitat mediambiental i criteris d'eficiència energètica, per a ajudar els nostres clients a impulsar els seus negocis de manera sostenible i eficient”

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.