Una finestra oberta a la teva roba
El nou plegador FRB de Girbau augmenta la visibilitat i l'accessibilitat a la màquina per facilitar el manteniment i el control de plegat
14/07/2016
Una finestra oberta a la teva roba

El llançament a Texcare del nou plegador FRB de Girbau ha estat un èxit amb 2 unitats venudes. El FRB és una mostra més de l'aposta de Girbau per la millora de tots els aspectes que incideixen en el negoci de bugaderia.

Disseny i visibilitat defineixen el nou introductor. La seva gran finestra permet veure la roba en tot moment i facilita les tasques de manteniment per la seva fàcil accessibilitat i gran visibilitat.

Funciona amb 1, 2 i 4 vies de plegat i és idoni per a roba de llit, taula i peces petites. Pot realitzar 2 plecs longitudinals (de sèrie) i 1 opcional, o bé 2 o 3 plecs transversals (únicament disponibles per al treball en 1 via).

La taula mòbil davantera del FRB permet treballar amb comoditat amb peces grans. La barra antiestàtica i l'aplicació d'aire ionitzat redueixen la càrrega estàtica, mentre que el receptor de peces petites integrat per al seu ús en 4 vies pot complementar-se de forma opcional amb un comptador de peces mitjançant pantalla digital.

A Texcare Girbau va llançar diferents promocions per a la compra de plegadors FRB que es mantindran durant tot l'any. Objectiu: Donar màxima accessibilitat als plegadors més accessibles del mercat!