Trobada sobre autoserveis a la filial americana de Girbau
Continental Girbau Inc. va acollir del 17 al 19 d’abril el primer International Vended Laundry Summit
24/05/2012
Trobada sobre autoserveis a la filial americana de Girbau

La filial de Girbau als Estats Units, Continental Girbau Inc. va acollir del 17 al 19 d’abril el primer International Vended Laundry Summit, que va congregar a distribuïdors de països com Corea, Japó, Índia, Mèxic, Espanya i Estats Units.  

L’objectiu de la trobada era intercanviar experiències a bugaderies autoservei, així com conèixer les claus de l’èxit d’aquest segment de mercat, que està en expansió. Entre d’altres aspectes, es va incidir en la importància de l’elecció de la ubicació de la bugaderia autoservei per al seu èxit, així com en tècniques per a captar el capital d’inversors per a obertures d’establiments.

La formació va tenir lloc a la Universitat Continental Girbau de Oshkosh (Wisconsin).

Durant l’international Vended Laundry Summit, els assistents van participar a sessions formatives teòriques i pràctiques, durant les quals van conèixer com es pot augmentar la productivitat i l’operativitat de les bugaderies autoservei. La trobada va posar de manifest les similituds existents entre mercats a priori tan diferents com l’americà o l’asiàtic.

Actualment, Girbau té un ampli parc de maquinària funcionant a bugaderies autoservei. Els principals mercats són Estats Units, amb més de 20.000 autoserveis amb maquinària Girbau en funcionament i Japó, amb equips instal·lats a més de 3.000 bugaderies.