Tercera convenció Amèrica de Girbau Group a Cancún
La trobada reunirà professionals del sector de tot el continent americà del 14 al 16 de març
11/02/2014
Tercera convenció Amèrica de Girbau Group a Cancún

Girbau Group reunirà dirigents d'hotels, industrials, representants de filials i distribuïdors de tot el continent americà a la tercera convenció Amèrica del grup, que tindrà lloc del 14 al 16 de març a Cancún.

La convenció s'aprofitarà per presentar als assistents els nous productes i avenços tecnològics per a bugaderia de tots els sectors en què treballa Girbau: industrial, hospitalària, hostaleria, autoservei, wet cleaning... amb l'objectiu d'obrir la trobada a empreses de tots les sectors.

Els assistents també podran adquirir i compartir coneixements sobre estratègies per aconseguir bugaderies més rendibles, eficients i sostenibles. Durant la convenció s'organitzarà un networking amb l'objectiu de fomentar la interacció entre els participants i l'equip Girbau present en l'esdeveniment, entre el qual s’hi comptaran assessors comercials, tècnics, dissenyadors de projectes, distribuïdors a Amèrica, etc.

Girbau és el fabricant lider de maquinaria per a bugaderia industrial que té túnels instal·lats als principals països i a les zones més poblades d'Amèrica central i del Sud, inclòs Mèxic.