Tercer Industrial Annual Dinner de Girbau UK
El sopar va reunir les principals bugaderies industrials de Regne Unit en un event que ja s'ha convertit en un clàssic del sector
6/11/2014
Tercer Industrial Annual Dinner de Girbau UK

Les principals bugaderies industrials de Regne Unit es van reunir el passat 23 d’octubre a la tercera edició del sopar anual que organitza Girbau UK.

A la trobada també van assistir el director de Girbau UK, Peter Marsh, l’Industrial Sales Manager de Girbau UK, Richard Brown, el director de vendes internacional del grup Girbau, Jordi Bosch, i el CEO de Lavatec Laundry Systems, Peter-Wolf Graeser. L’Annual Dinner va tenir lloc al Kilworth House Hotel, un espectacular hotel de decoració victoriana.

L’esdeveniment s’ha convertit en un clàssic del sector perquè permet trobar-se d’una manera informal i en un entorn agradable per a contrastar punts de vista, experiències i interrelacionar-se amb persones del sector.

Girbau agraeix a tots els convidats la seva assistència a l’acte, una mostra més de la seva lleialtat al grup i de que la filosofia “Growing Together” és una realitat. 

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.