Solucions de bugaderia fàcils, fiables i rendibles: El focus de Girbau a Expodetergo i Hostelco 2014
El grup projectarà que els seus productes i serveis es basen en aquests tres eixos
11/06/2014
Solucions de bugaderia fàcils, fiables i rendibles: El focus de Girbau a Expodetergo i Hostelco 2014

Girbau presentarà a Expodetergo (Milà, 3-6 octubre) i a Hostelco (Barcelona, 20-23 octubre) solucions integrals de bugaderia, més enllà de la presentació focalitzada únicament en novetats de productes.

A les dues fires, els visitants a l'estand de Girbau podran veure solucions completes per a bugaderies autoservei, hotels petits i mitjans, bugaderies industrials i bugaderies sanitàries. També es mostrarà el portfoli de serveis pre i postvenda que Girbau mostra als seus clients, explicant com l'acompanyament del fabricant es manté des del moment inicial, amb la definició de la maquinària necessària, fins al manteniment i consells per al millor funcionament quan la bugaderia està en marxa.

El Country Manager d'Espanya, Juan Ruiz, afirma que "no és suficient oferir les màquines més avançades tecnològicament i les més eficients energèticament. Si volem mantenir-nos líders, cal continuar sumant nostre coneixement i experiència com a valor per al negoci del client. Els serveis són tan fonamentals com el producte ".

Per la seva banda, Jordi Bosch, Export Manager de Girbau i responsable de Expodetergo, assegura que "els nous productes, com ara el Sistema Compact, són la mostra que Girbau té respostes per a les noves necessitats del mercat. En aquest cas, per exemple, hem aconseguit superar la barrera de l'espai per a les bugaderies que havien de renunciar a tenir un tren de planxat industrial per no disposar de grans espais".

Novetats de producte en rentat, planxat i introducció

A Expodetergo i Hostelco es llançaran els nous productes: pc80, Compact (introductor, assecador, planxadora, plegador i apilador en un equip), la rentadora HS-6024, la gamma de rentadores de mitjana velocitat RMS / RMG i l'introductor DRB.

També podran veure en funcionament l'assecador ST-1300, introductors i plegadors (com el FT-Maxi).

La zona de l'estand destinada a demostracions estarà permanent dinamitzada amb una agenda d'activitats per a tots els sectors.