Representants de l'Associació d'Hospitals de Japó visiten la seu central de Girbau
El grup va destacar la importància del servei postvenda
29/10/2012
Representants de l'Associació d'Hospitals de Japó visiten la seu central de Girbau

Una representació de bugaders de la secció de roba de llit de l'Associació d'Hospitals del Japó ha visitat les instal·lacions de la seu central de Girbau a Vic, on ha pogut conèixer de primera mà els últims productes i innovacions referents a estalvi i eficiència energètica.

Durant la visita als tres centres de producció que Girbau tenen en aquesta localitat, els representants de l'associació s'han mostrat interessats en el sistema de fabricació i control de qualitat de l'equipament que fabriquen. El grup ha destacat la importància del servei postvenda, per a una ràpida i eficaç assistència i reparació. "Necessitem treballar amb proveïdors que ens garanteixen que en cas d'incidència, el servei tècnic resol el problema. L'hospital no pot parar" van assegurar.

Una de les prioritats dels representants japonesos és aplicar en els seus hospitals un sistema que permeti rentar per separat alguns dels articles de roba dels pacients dels hospitals. Una necessitat que, tal com van comentar durant la visita, podrien satisfer mitjançant un grup de rentadores, o bé amb les característiques que ofereix el túnel de rentat Girbau per a majors produccions.

Els representants de l'associació també van mostrar interès en com podien sistematitzar i millorar les condicions higièniques dels túnels de rentat.

El director comercial i de màrqueting del grup, Antoni Rubiés, afirma que "la visita ens ha constatat que estem preparats per a respondre a les exigents demandes tant higièniques com d'estalvi energètic dels hospitals japonesos".