Nova flota de furgonetes per al servei d’atenció tècnica (SAT) d`àmbit nacional
Els vehicles transmeten el valor de la proximitat, que s’aconsegueix amb l’atenció, eficiència i tracte personalitzat de les persones
24/02/2011
Nova flota de furgonetes per al servei d’atenció tècnica (SAT) d`àmbit nacional

Les furgonetes presenten una imatge totalment renovada on el logotip i els colors de Girbau van acompanyats de fotografies de màquines del grup i persones que n’integren l’equip de treball.

Amb aquesta nova imatge Girbau vol transmetre als seus clients el valor de la proximitat, la clau d’un servei òptim que no aconsegueixen només les màquines sinó, sobretot, les persones.

Girbau té clar que les seves màquines han de ser totalment fiables, adaptar-se i satisfer les necessitats dels clients, garantint un consum mínim de recursos que afavoreix l’estalvi i el respecte pel medi ambient. Amb un producte així, el valor afegit de Girbau l’aporta el seu equip humà, un equip de professionals multidisciplinari que està a disposició del client i el serveix amb rapidesa, eficiència i amb un tracte personalitzat.

A banda del canvi d’imatge, les noves furgonetes estan equipades amb armaris, safates i altres elements distribuïdors que faciliten la tasca del personal tècnic i contribueixen a millorar l’eficiència i rapidesa del servei.