Nou responsable de vendes i servei tècnic a Espanya de Girbau
La reorganització de l’equip comercial, que també inclou la creació d’un gestor de grans comptes, es va comunicar a la passada Convenció Iberia
10/12/2012
Nou responsable de vendes i servei tècnic a Espanya de Girbau

Girbau ha nomenat Juan Ruiz com a Country Manager a Espanya. Ruiz, amb una àmplia trajectòria en gestió comercial a diferents empreses, es responsabilitzarà de les vendes i el servei tècnic d’Espanya, així com de desenvolupar les polítiques de màrqueting corresponents. 

El nou Country Manager també coordinarà les delegacions de Girbau a Espanya, una responsabilitat que deixa Martí Bargalló per assumir la direcció de les filials del grup a la República Dominicana i Portugal i gestionar els grans comptes de parla hispana.

El director comercial, mkt i serveis del grup, Toni Rubiés, ha afirmat que “la reorganització de l’àrea comercial té per objectiu millorar encara més l’efectivitat en la implantació de l’estratègia del grup, tant a nivell espanyol com a nivell internacional, amb la creació de grans comptes”.

Els canvis es van anunciar durant la passada Convenció Iberia, que va tenir lloc a la seu central de Girbau a Vic (Barcelona) del 19 al 21 de novembre i que va reunir a l’equip de vendes i postvenda d’Espanya, Portugal i Andorra.

Durant la convenció es va homenatjar diferents membres històrics de l’equip de vendes de Girbau: Pere Ausió, responsable de vendes, que es jubila després de 51 anys a l’empresa; Pedro Hernández, que es jubila després de 40 anys; i Germán Martín, de Macrun, a Andalusia, després de 33 anys de vinculació a la marca.

L’equip comercial va mostrar unànimement la seva satisfacció respecte la nova línia d’assecadores Ecodryer i es va entusiasmar amb la conferència de l’aventurer i emprenedor Albert Bosch, que va animar els participants a aportar a la seva feina la capacitat estratègica, la resistència física i mental, la perseverança, el treball en equip i la capacitat de reacció per a dur a terme grans reptes i projectes.