Membres del Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona visiten Girbau
El grup va visitar els centres de producció de Girbau a Vic el passat 8 d’abril
15/04/2010
Membres del Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona visiten Girbau

Representants de la junta directiva del Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona (Gtib) van visitar el passat 8 d’abril els centres de producció que Girbau té a Vic, amb l’objectiu de conèixer les novetats Girbau en equipament i d’intercanviar punts de vista sobre les necessitats del sector.

El grup va rebre la benvinguda del Director de Grans Comptes Nacionals, Martí Bargalló , i de l’Àrea Manager Catalunya, Daniel López, que van destacar la bona entesa i col•laboració que hi ha des de fa molts anys amb el Gtib.

Posteriorment, van visitar les instal•lacions dels tres centres de producció que Girbau té a Vic.
Els assistents es van mostrar especialment interessats en la nova línia de rentadores de la Sèrie 6.

La visita va continuar amb una presentació dels principals productes per a bugaderia i tintoreria, que va anar a càrrec de Marc Caralt, Product Manager de la divisió comercial de Girbau.
A continuació hi va haver una taula rodona entre els assistents i l’Àrea Manager Catalunya, Daniel López on es va parlar de les necessitats actuals del sector, de les col•laboracions entre Girbau i el Gtib, així com de les subvencions que l’estat atorga al sector per a la renovació d’equipament i de la preparació de la propera fira Hostelco que tindrà lloc a Barcelona el novembre.

Els representants del Gremi es van mostrar gratament sorpresos de les inversions realitzades per Girbau els últims temps, malgrat la situació econòmica actual que viu el país.
La jornada es va tancar amb un dinar.