Les màquines Girbau són presents a la primera bugaderia Seven Star de la Xina
Mendale Group entra al sector de la indústria de la bugaderia amb unes instal•lacions equipades amb tecnologia de primer nivell internacional
02/06/2017
Les màquines Girbau són presents a la primera bugaderia Seven Star de la Xina

El passat 17 de maig va tenir lloc la cerimònia d'inauguració de la Seven Star Central Washing Factory, la primera bugaderia d'alta qualitat que ha creat Mendale Group al parc industrial Lu Gu de Changsha, a la regió xinesa de Hunan.

Mendale Group entra així, sota la marca Seven Star Smart Laundry and Care, al sector de la indústria de la bugaderia. El primer workshop del grup, que aquest 2017 és el projecte més gran que es porta a terme al districte d'alta tecnologia de Changsha, té 1.600 metres quadrats i tot el seu equipament, tecnologia i recursos són de primer nivell internacional, de manera que pot oferir als seus clients un servei exquisit. La maquinària de bugaderia compta amb la garantia de Girbau. Enric Saavedra, ISD de Girbau, va ser un dels responsables de prémer el botó d'inici de la fàbrica durant l'acte d'inauguració.

La bugaderia Seven Star ha instal·lat 100 sets de col·lectors en àrees residencials de Changsha, on una persona especialment assignada recull les peces per tractar-les i retornar-les de nou en el mateix espai del client. Segons el president de Mendale Group, Jiang Tianwu, "la bugaderia Seven Star Smart Laundry and Care Factory canviarà el concepte de bugaderia de la gent" i fomentarà la cura del medi ambient i l'augment de la qualitat de vida de les persones de Changsha.