La nova mini bugaderia portàtil de Girbau es presenta a Alacant
Aquesta nova innovació destaca per ser de dimensió molt reduïda, personalitzable, transportable i adaptable
16/10/2019
La nova mini bugaderia portàtil de Girbau es presenta a Alacant

17 d’octubre de 2019. – Girbau, líder mundial en solucions integrals de bugaderia professional, ha triat Alacant com a localitat per exposar la nova bugaderia portàtil: la Mobile Laundry Mini. Un nou concepte de bugaderia transportable, adaptable i plug&play que està especialment dissenyat per a la seva instal·lació en superfícies comercials, supermercats i altres establiments com hotels, albergs, càmpings i gasolineres.

Giraliben, la delegació de Girbau a Alacant, realitzarà l'exposició de la Mobile Laundry Mini al Centre Comercial Gran Alacant (Alacant) divendres 18 de 10 a 20h i el dissabte 19 d'octubre de 10 a 14h, davant del supermercat Mercadona. D'aquesta manera, tots els assistents podran comprovar de primera mà les funcionalitats i la versatilitat del nou producte de Girbau. Descobriran, a més, com amb aquesta pionera innovació podran dedicar el temps de rentat a realitzar altres gestions quotidianes.

En paraules de Mònica Cuatrecases, Màrqueting Manager de Girbau, “La Mobile Laundry Mini ofereix una solució de màxima eficiència i qualitat a les bugaderies d'autoservei amb un risc mínim d'inversió. El nostre objectiu és crear sinergies entre les bugaderies i multitud d'establiments i negocis, des d'hotels o càmpings a grans esdeveniments i festivals.

Després d'aquesta cap de setmana de presentació, la Mobile Laundry Mini romandrà durant dos mesos al Centre Comercial Gran Alacant. L'explotació d'aquesta unitat de dimensió molt reduïda pertany a la bugaderia Good Wash. Adrián Espin, responsable de Giraliben, ha assegurat: “Estem molt satisfets de presentar la Mobile Laundry Mini a Alacant, un territori pel qual Girbau aposta sòlidament. Aquesta innovació no només contribueix a millorar el negoci dels nostres clients, sinó que busca millorar la vida de les persones, oferint-los un bé molt apreciat actualment: temps. Amb aquest nou concepte de bugaderia, els usuaris optimitzen el seu temps i poden aprofitar per a anar de compres mentre fan la bugada”.

L'última novetat de Girbau

La Mobile Laundry Mini és de dimensió molt reduïda, personalitzable i adaptable. Així mateix, té un temps de rentat i assecat de 45 minuts —el temps que es triga aproximadament a realitzar la compra setmanal al supermercat— amb un format contenidor que no supera els 3’5 metres de llarg, especialment ideada per a ser transportada. Disposa de quatre opcions en models de diferent mesura (de 2’45 a 2’57 metres d'ample i de 3 a 3’5 metres de llarg) que varien en funció del número i tipus de rentadores i assecadores que s'incorporin. A més, no requereix realitzar una instal·lació complexa; només es necessita connectar les màquines a una presa de corrent i disposar d'una presa d'aigua i un desguàs. Cal destacar la incorporació d'instal·lacions elèctriques, de lampisteria i de gas amb materials d'alta qualitat i està a gairebé exempta de manteniment.

Servijostom, un servei tècnic de garanties

Girbau disposa a Alacant el suport del partner Servijostom, una companyia que ofereix un servei tècnic de garanties i qualitat. D'aquesta manera, Girbau proporciona als seus clients el valor afegit de comptar amb una assistència tècnica de referència que dóna resposta a les necessitats dels clients de manera ràpida i eficaç.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.