La família Girbau rep un dels premis Bufí i Planas a l'excel·lència social
Els germans Pere, Toni i Teresa Girbau han recollit el guardó Joan Planas, que reconeix la seva capacitat de risc personal en pro de l’empresa
01/12/2011
La família Girbau rep un dels premis Bufí i Planas a l'excel·lència social

Els germans Pere, Toni i Teresa Girbau han rebut un dels premis Bufí i Planas, que atorga anualment la fundació privada del mateix nom en reconeixement a la labor empresarial d’apropament i col·laboració entre capital i treball.

Pere, Toni i Teresa Girbau han estat reconeguts, concretament, amb el guardó Joan Planas, que distingeix empresaris que han destacat per la seva capacitat de risc personal en pro de l’empresa, mantenint o creant llocs de treball. 

El premi el van recollir en una gala celebrada aquest dimarts a Mataró, en què es va repassar la trajectòria del Grup Girbau i es va fer èmfasi en el pla d’internacionalizació traçat el 1972, en què es va posar en joc el patrimoni familiar: “una aposta arriscada de tot o res en què res hauria significat la mort de l’empresa i l’acomiadament dels seus treballadors”, va valorar el jurat. El seu veredicte també apunta que “la família, en un comportament empresarial exemplar, va decidir arriscar patrimoni i beneficis en pro d’una il·lusió”.

Teresa Girbau va intervenir a l’acte per agrair el premi i repassar breument la trajectòria de l’empresa, avui
liderada per la tercera generació familiar. “Els valors propis i de cultura d’empresa es mantenen i es van transmetent al personal de generació en generació, configurant així un bon equip de persones motivades i molt professionals. La dignitat de la persona i el seu saber fer s’han tingut sempre presents” va assegurar. Segons Teresa Girbau, “creiem que gràcies a haver comprès, mantingut i transmès aquest missatge, avui podem ser aquí recollint aquest premi”. 

A l’acte hi van assistir els tres germans Girbau a més de l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, que
els va entregar el guardó, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vic, Josep M. Arimany, i una representació de la Direcció de Girbau i del Comitè d’empresa.

La Fundació Privada Bufí i Planas es va crear el 1997 com a iniciativa dels treballadors de les empreses de la marca Euroquímica de Dosrius (El Maresme), dedicada al sector de les pintures i els revestiments especials, per honrar la memòria dels seus fundadors, Joan Bufí i Joan Planas.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.