La Comunitat Girbau i Sapphire, protagonistes de 'Emprenent junts'
La companyia reuneix propietaris de bugaderies autoservei amb l'objectiu de realitzar un acompanyament, intercanviar coneixement i oferir valor
11/02/2020
La Comunitat Girbau i Sapphire, protagonistes de 'Emprenent junts'

 La Comunitat Girbau, formada per clients i professionals de la companyia, va celebrar el passat 29 de gener la segona reunió sota el lema “Emprenent junts” a la seu de la companyia, a Vic. Aquesta trobada, liderada per Marta Benito, directora de la delegació de Girbau a Catalunya, Xavier Perpinyà, Business Developer de Vended, i Valentí Freixanet, Product Owner de Sapphire, va comptar amb l'assistència de propietaris de bugaderies autoservei de Catalunya, Balears i Aragó. La Comunitat Girbau va compartir les tendències de mercat, les actuals necessitats dels clients, així com els usos de les noves tecnologies, entre altres.

Així mateix, la jornada va comptar amb taules de debat centrades en les novetats de productes i solucions. En aquest sentit, Girbau va presentar Sapphire: el software intel·ligent de control remot per a la gestió de bugaderies autoservei i comercials.

El software, que permet connectar-se des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu, redueix els temps inoperatius i els costos, notifica irregularitats i genera anàlisis de dades i informes sobre la productivitat i els cicles. Sapphire, amb una baixa inversió, permet impulsar la rendibilitat del negoci i guanyar major competitivitat en el mercat.

En aquest sentit, Girbau ofereix les últimes novetats als seus clients, fomenta l'intercanvi de coneixement i genera sinergies.

La companyia té l'objectiu de convidar a la totalitat dels clients autoservei a aquesta jornada per crear una Comunitat Girbau sòlida. S'oferirà un espai d'intercanvi d'idees, de coneixement i d'aprenentatge mutu que aportarà valor afegit a les dues parts. D'aquesta manera, la companyia posa a disposició dels seus clients un servei d'assessorament, realitza un acompanyament professional i genera un retorn al territori.