L’estalvi energètic, protagonista de l’stand de Girbau a la fira Clean 2013
L'equip de Girbau va fer demostracions i activitats perquè el visitant pogués comprovar els beneficis dels nous productes
05/08/2013
L’estalvi energètic, protagonista de l’stand de Girbau a la fira Clean 2013

Girbau va mostrar les novetats dels seus productes a la fira Clean 2013, que es va celebrar a New Orleans (USA) del 20 al 22 de juny. L’estalvi energètic va ser un dels eixos centrals de la presència del grup a la fira, tant en autoserveis com en bugaderies internes i bugaderia industrial.

Amb un estand de més de 500 m2, l'equip de Girbau va mostrar els beneficis que aporten els nous avenços tecnològics dels seus productes per convertir les bugaderies en més eficients i productives.

El president de Continental Girbau (la filial a Estats Units), Mike Floyd, explica que “hem fet demostracions en diferents àrees de l'estand per aconseguir que sigui un espai interactiu i no un simple aparador de màquines”.

Girbau va aprofitar la fira Clean per presentar nous productes agrupats en tres àrees: autoserveis; bugaderies internes per a negocis com hotels, centres de persones grans, centres esportius, restaurants, etc. i bugaderies industrials. En les tres àrees d'activitat, l'estalvi energètic va ser un dels eixos centrals, que van marcar la presència del grup en una de les fires internacionals més importants del sector de la bugaderia.

Entre les novetats de Girbau a Clean, destaquen els nous sistemes d'assecat industrial amb les assecadores Ecodryer (de 10 kg a 37 kg de capacitat) i les assecadores ST-1300 (63,5 kg capacitat), així com el tren de planxat Compact, que incorpora 5 funcions en un sol equip (introducció, planxa, assecat, plegat i apilat)

El director comercial, màrqueting i serveis del grup Girbau, Toni Rubiés, afirma que "l'objectiu d'aquesta edició de Clean era que els propietaris de bugaderies visualitzaran de manera real l'estalvi que implica la utilització dels nous equips, i que alhora els distribuïdors internacionals d'equipament poguessin veure el potencial de mercat de la maquinària Girbau per abordar nous segments de mercat ".