L’estalvi energètic i la proximitat, els eixos centrals de Girbau a Hostelco
L’estand mostrarà bugaderies reals per a hotels, bugaderies autoservei i comunitats de veïns
13/09/2012
L’estalvi energètic i la proximitat, els eixos centrals de Girbau a Hostelco

Girbau focalitzarà Hostelco 2012 en dues línies centrals. Per una banda, l’estalvi energètic que aconsegueixen la suma dels seus equips i els seus projectes orientats a l’eficiència i sostenibilitat. Per altra, la capacitat de resposta ràpida i adequada a les necessitats dels seus clients per a bugaderies de tot tipus i dimensió, gràcies a la seva àmplia gamma d’equipaments, la seva experiència al mercat i la proximitat als seus clients.

El director comercial i de màrqueting del grup, Antoni Rubiés, destaca que: “Volem mostrar el nostre valor diferencial, allò que aprecien els nostres clients i que, amb ells, ens ha portat a liderar el mercat espanyol. En resum, es tracta del que anomenem Easy&Best Solutions: la millor solució de bugaderia amb la rapidesa i facilitat que ens permet el fet de disposar d’una gran xarxa tècnica i comercial”.

L’eficiència energètica es plasmarà a Hostelco amb la presentació a Espanya de la nova línia d’assecadores Ecodryer (ED) de Girbau, amb capacitats d’entre els 13 i els 33 kg. Entre altres prestacions, les assecadores ED incorporen el sistema Transflow, que combina els fluxos radials i axials de l’aire per a facilitar la penetració de l’aire calent a les peces de roba, aprofitant al màxim la temperatura. A més, l’Humidity Control ofereix un control d’humitat fiable. Tot amb la cura del teixit del Care Touch Drum, un bombo que evita el contacte de la roba amb les arestes vives, allargant la vida del teixit. Aquestes assecadores també estan disponibles en versió moneder per a autoserveis.

Per a bugaderies amb  grans necessitats de producció es presenta l’assecador ST-1300 (63 kg de capacitat), que pot funcionar sincronitzat amb un túnel de rentat en continu, o bé de manera autònoma. Amb un consum de només 1kWh per litre evaporat és líder en eficiència al mercat i és capaç de completar de 3 a 4 cicles per hora.

La directora del Grup, Mercè Girbau, assegura que “volem transmetre als nostres clients que seguim al seu costat, treballant perquè les seves bugaderies consumeixin menys i siguin més competitives, una de les claus per garantir la viabilitat dels seus negocis”.

A l’estand també s’hi podran veure instal·lacions reals d’una bugaderia autoservei, una bugaderia pera un hotel de 300 places i una instal·lació per a comunitats de veïns. En aquest darrer cas es volen mostrar els beneficis de compartir amb la comunitat de veïns una bugaderia equipada amb maquinària industrial, una tendència molt extensa a països anglosaxons i que està entrant a Espanya. “Les comunitats s’adonen ràpidament els avantatges quan renten, assequen i planxen la roba amb equips industrials, retallant la factura de l’aigua, energia i producte químic i manteniment”, afirma Antoni Rubiés.

Durant tots els dies d’Hostelco, a l’estand hi haurà demostracions contínues de productes i nous serveis de Girbau.

Girbau a Hostelco:  Barcelona, Recinte Gran Via, Estand C350, Pavelló 3, Nivell 0 (17-21 Oct.)