L’equip comercial de Girbau Espanya aposta pel lideratge i el creixement
La Reunió de Vendes Nacional es va celebrar a Madrid el 17 i 18 d’abril
09/05/2013
L’equip comercial de Girbau Espanya  aposta pel lideratge i el creixement

L’equip de vendes de Girbau a Espanya va celebrar la seva Reunió de Vendes Nacional els passats 17 i 18 d’abril a Madrid per definir i desenvolupar l’estratègia comercial a seguir durant els propers mesos. Una estratègia orientada als objectius de creixement i lideratge del mercat espanyol en bugaderia industrial.

Durant la trobada es va donar la benvinguda a les noves incorporacions procedents de les tres noves delegacions d’Espanya i d’Andorra.

L’equip de l’àrea comercial de la seu central del grup va exposar les línies de treball actuals en nous productes i serveis, focalitzant els beneficis que aconsegueixen les bugaderies incorporant els nous equips Girbau. En el transcurs de les sessions de treball es va demostrar com l’estalvi energètic, el temps i els recursos (aigua, productes químics...) permeten augmentar la competitivitat de les bugaderies i amortitzar els equips ràpidament amb el retorn en rendiment i estalvi que aconsegueixen.

El Country Manager d’Espanya, Juan Ruiz, va afirmar que “en època de crisis és quan més cal treballar i insistir en la última tecnologia, per aconseguir una millor eficiència energètica i de recursos. Així aconseguim que els negocis dels nostres clients siguin altament competitius en costos. La millor qualitat i servei que oferim s’ha de traduir directament en estalvi, rendibilitat i millor competitivitat”.