Jornades de bugaderia de Girbau a Alacant i Múrcia
Girbau va celebrar a finals de febrer diverses jornades de Wet Cleaning i de governantes a ambdues ciutats
25/03/2015
Jornades de bugaderia de Girbau a Alacant i Múrcia

Girbau va celebrar a finals de febrer diverses jornades de Wet Cleaning i de governantes d'hotel a Alacant i Múrcia. En totes les sessions l'assistència va ser alta i es va valorar molt positivament la informació rebuda per part de les assistents.

En la jornada de Wet Cleaning de Múrcia, celebrada el 21 de febrer, van assistir representants de més de 30 tintoreries. En la jornada d'governantes d'hotel l'assistència d'altres 30 persones també va ser molt ben rebuda i es va certificar la seva participació amb el lliurament d'un diploma.

A Alacant, es va celebrar la jornada per governantes d'hotel el divendres 27 de febrer amb la presència de mig centenar de persones que, com a Múrcia, també van rebre diplomes d'assistència. L'endemà a la Tintoreria Masip va haver sessió de Wet Cleaning amb la presència de 60 persones, tot un èxit.

Les trobades de Múrcia i Alacant van permetre a Girbau donar a conèixer els seus productes i solucions de bugaderia així com recollir opinions i necessitats dels diferents sectors participants.

jornadaswetcleaning.jpg