Informació per als nostres clients davant la COVID-19
Girbau, en aquestes circumstàncies excepcionals, continua operativa i oferint els seus serveis
31/03/2020
Informació per als nostres clients davant la COVID-19

En aquest context excepcional provocat pel coronavirus, des de Girbau estem treballant per continuar oferint el servei que mereixen els nostres clients. En aquest sentit, hem activat un model operacional i àgil que s'adaptarà en cada moment a l'evolució de la situació, sempre mantenint la seguretat de les persones.

La companyia continua amb la seva àrea de postvenda operativa amb l'objectiu de garantir els lliuraments de recanvis, les intervencions més urgents i les necessitats vinculades amb la lluita contra aquesta pandèmia. Des de Girbau continuem centrant els nostres esforços a oferir el millor servei malgrat les circumstàncies actuals. Per això, continuarem atenent qualsevol consulta a través del canal habitual d'atenció al client.

En aquests moments i ara més que mai, a Girbau estem totalment compromesos amb la Comunitat, formada pel nostre gran equip de professionals, clients, proveïdors i distribuïdors. Així mateix, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que lluiten incansablement per frenar l'avanç del coronavirus i traslladar el seu suport als afectats i a les seves famílies.

Des de Girbau estem segurs que aquesta crisi la superarem junts!