Indtech Challenge rep 127 propostes per impulsar la innovació en la bugaderia industrial
En 3 mesos, la iniciativa de Girbau i Seidor, ha rebut aplicacions de 25 països diferents
17/10/2018
Indtech Challenge rep 127 propostes per impulsar la innovació en la bugaderia industrial

Girbau i Seidor, consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques han presentat aquest matí, en el marc del IOT Solutions World Congress de Barcelona, els resultats de la call de start-ups Indtech Challenge. Aquesta iniciativa conjunta va ser presentada a finals de juny amb l'objectiu d'identificar i impulsar start-ups que aportin solucions innovadores per a la cadena de valor del sector industrial.

La iniciativa Indtech Challenge ha tingut una molt bona acollida entre les start-ups. En poc més de 3 mesos, s'han rebut 127 aplicacions procedents de 25 països. La majoria (38) provenen d'Espanya, però també destaca l'alta presència de start-ups d'Estats Units (18), Israel (14) i Alemanya (11). La presentació s'ha realitzat en un marc molt adequat, ja que un terç dels projectes presentats estan vinculats amb la tecnologia de Internet of Things. La Intel·ligència Artificial i el Big Data han estat els altres àmbits tecnològics en què hi ha hagut major nombre de projectes presentats. Gairebé un 80% dels projectes presentats per les start-ups es troben en la fase inicial o de creixement.

Algunes d'aquestes start-ups tindran l'oportunitat de desenvolupar acords de col·laboració amb Girbau i Seidor, i accediran a la capacitat comercial i l'assessorament dels experts i executius de dues companyies líders en els seus respectius sectors.

Pere Girbau, CEO de Girbau, ha declarat: "Estem molt contents amb la resposta rebuda de IndTech Challenge, representa una oportunitat per a nosaltres d'incorporar solucions i tecnologies que ens ajuden a ser més competitius i generar valor per als nostres clients"

Per la seva banda, Eduard Farga, director general adjunt de Seidor ha afegit: "estem molt satisfets amb el resultat obtingut, tant per l'interès que ha despertat Indtech Challenge entre les start-ups de diferents països; com, i especialment, pel nivell de qualitat i la varietat de les propostes rebudes. Sens dubte, d'aquesta call sorgiran solucions innovadores que aportaran valor al sector industrial ".

Les dades sobre el llançament de Indtech Challenge s'han exposat en l'esdeveniment organitzat per les dues companyies en el marc del IOT Solutions World Congress 2018, esdeveniment de referència internacional sobre les innovacions de Internet of Things que s'està celebrant a la Fira de Barcelona del 16 al 18 d'octubre.