I si la roba no s'embruta?
Pere Girbau i Mercè Girbau expliquen a La Vanguardia l'aposta pel futur des de la innovació
26/11/2018
I si la roba no s'embruta?

Mercè Girbau i Pere Girbau, Consellers Delegats de Girbau, expliquen aquest diumenge a la secció empresarial de La Vanguardia com encaren el futur de la companyia des de l'aposta per la innovació.

Al reportatge, els dos consellers afirmen que "apostar per la innovació no li ve de nou a la família Girbau" i que estan acostumats que "per sobreviure, t'has de reinventar".

Els consellers expliquen com van entrar a l'empresa i quina ha estat la seva trajectòria fins a l'actualitat. Asseguren que estan centrats en el futur, tenint en compte que "a la llarga, la màquina tindrà menys importància. El negoci estarà en el servei portat a l'extrem".

En aquest sentit, expliquen l'objectiu de Girbau Lab, que "pensa en la disrupció del negoci tradicional. Estem abordant aventures amb les que abans no ens hauríem atrevit. I no tenim endeutament".

Els consellers delegats acaben afirmant: "Éss un camí que vam començar i no sabem on ens portarà. Però volem créixer i marcar tendència en la societat industrial, començant pel nostre món de rentar roba".