Hispamatic, nova delegació de Girbau per a les províncies de Sevilla, Cadis i Huelva
Aquesta nova companyia assumirà la delegació de Girbau a Andalusia Occidental
21/07/2011
Hispamatic, nova delegació de Girbau per a les províncies de Sevilla, Cadis i Huelva

Amb motiu de la prejubilació de Francisco Arredondo, que ha estat el màxim responsable de la delegació de Girbau a la zona de Sevilla, una nova societat, denominada Hispamatic Equipamientos, serà la que assumirà la representació de la marca a Andalusia Occidental.

Aquest fet ha estat possible gràcies al treball conjunt que han estat desenvolupant aquests darrers mesos Francisco  Arredondo i Jose Antonio Martín, aquest darrer com a representant de l’altra delegació de Girbau a Andalusia, l’empresa malaguenya Macrun.

El bon enteniment i l’experiència consolidada d’ambdues parts han estat les principals claus de l’èxit per a la creació d’aquesta nova companyia.

L’objectiu no és cap altre que consolidar la presència de Girbau al mercat andalús. Amb una estructura comercial més propera al client, es pdorà oferir un servei ràpid i fiable en qualsevol punt del territori andalús.

La societat ja ha incorporat un nou equip de vendes, que arrencarà liderat per Francisco Arredondo i Jose Antonio Martín, donant continuïtat a la gestió comercial que s’ha estat desenvolupant aquests darrers anys a la zona.

Desitgem que aquest nou projecte suposi una etapa de prosperitat i grans èxits.  

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.