Girbau va rebre la visita del conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya a la seva seu central, a Vic
Giró va destacar la importància de la innovació per a aportar valor afegit a les empreses i va ressaltar el paper de Girbau en aquest àmbit.
19/10/2021
Girbau va rebre la visita del conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya a la seva seu central, a Vic

El conseller d’Economia i Hisenda Jaume Giró va visitar divendres passat la seu central de Girbau, a Vic. Durant la seva visita, el conseller va estar acompanyat per l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, així com de la presidenta i CEO Mercè Girbau, el CEO Pere Girbau, el director general Serge Joris i el CFO Álex Alamany. Giró va tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà el Girbau Experience Center, així com DE visitar la fàbrica i les instal·lacions, on va signar el llibre d'honor de la companyia.

El conseller Giró va subratllar la importància de la innovació per a aportar valor afegit a les empreses i va destacar “l'aposta ferma que ha fet Girbau en aquest camp” així com la necessitat de transformació i de captar talent per a adaptar-se als canvis i afavorir la dinamització econòmica, tant del país com de Vic i la comarca d'Osona. Giró també va fer èmfasi en la necessitat de les empreses d'orientar la seva productivitat cap a solucions sostenibles que contribueixin al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i permetin aconseguir “un equilibri econòmic, social i ambiental”.

En paraules de Mercè Girbau: “Estem molt orgullosos d'haver rebut la visita del conseller a les nostres instal·lacions i del seu reconeixement a la nostra tasca d'innovar més enllà de la bugaderia amb una sòlida aposta per la sostenibilitat. Una tasca en la qual sempre hem mantingut molt present la nostra filosofia de situar a les persones en el centre del projecte i treballar per a aportar valor, des del nostre equip i clients, al conjunt de la societat”.

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.