Girbau va col·laborar amb Tecnolav Lavandería Sustentable per a dur a terme una ampliació de les seves instal·lacions de manera sostenible
Aquest projecte va permetre augmentar la capacitat, reduint la petjada ecològica, i comptant amb un equip format per persones amb diversitat funcional
07/01/2021
Girbau va col·laborar amb Tecnolav Lavandería Sustentable per a dur a terme una ampliació de les seves instal·lacions de manera sostenible

Amb la voluntat d'oferir un servei diferencial i estar prop dels seus clients, Girbau va col·laborar amb Tecnolav Lavandería Sustentable a l'Argentina en un projecte d'ampliació que va permetre a la companyia argentina augmentar la seva capacitat de rentada, passant dels 300 kg de roba diària a les 20 tones. Tot això es va fer tenint en compte uns alts estàndards de qualitat i la reducció de la petjada ecològica, factors que van contribuir a la reducció dels costos energètics impulsant significativament la productivitat i rendibilitat del negoci.

Fernando Argiró, responsable i fundador de Tecnolav Lavandería Sustentable de Buenos Aires, l'Argentina va decidir apostar per un partner sòlid i de garanties. La filosofia de Girbau va convèncer a Argiró des de l'inici. Girbau, va realitzar tot un treball de Project management i es va encarregar tant de la planificació com de l'assessorament i la coordinació de l'execució del projecte, a més d'equipar íntegrament la bugaderia i acompanyar al client en tot moment.

En el marc de l'ampliació, expansió i consolidació de Tecnolav Lavandería Sustentable, actualment la bugaderia disposa de dos túnels de rentada TBS50 de 12 mòduls, tres trens de planxat formats per tres calandras PC120 a gas, dos introductors DFR i un DRM+ i tres plegadors FL+, així com quatre plegadors de tovalloles FT-Maxi, quatre rentadores HS6057, una HS6040 i tres HS6023 d'alta velocitat, sis assecadores de les sèries ST100 i cinc més de la sèrie ED, entre una altra maquinària. Així doncs, i gràcies a la instal·lació de la maquinària de Girbau, es van reduir en un 70% els nivells d'aigua, un 30% els productes químics utilitzats en els processos, un 20% l'ús de gas, i un 10% el vapor d'aigua en les instal·lacions. Així mateix, els resultats finals de les peces de roba han estat excel·lents i, per tant, el servei prestat ha aconseguit marcar una gran diferencia respecte la competència i un impacte positiu en els clients.

En paraules de Fernando Argiró, Founder & CEO de Tecnolav Lavandería Sustentable de Buenos Aires, l'Argentina: “L'aliança estratègica amb Girbau és un pas endavant per a aconseguir els objectius marcats. La confiança i proximitat entre tots dos partners han permès desenvolupar una gran sinergia. A més, gràcies al servei integral de Girbau, hem pogut cobrir les necessitats i expectatives dels nostres clients. En aquest sentit, el com ho fem també és important, ja que produir de manera sostenible i inclusiva ens ha permès generar un impacte positiu en els clients i l'entorn”.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.