Girbau va col·laborar amb Swiss Laundry a l'Argentina per a dur a terme tot el procés de renovació de la bugaderia
Girbau va realitzar una gestió integral en tot el projecte de renovació tecnològica, des del disseny i planificació fins a la provisió de maquinària
12/06/2020
Girbau va col·laborar amb Swiss Laundry a l'Argentina per a dur a terme tot el procés de renovació de la bugaderia

En la seva voluntat d'estar prop dels seus clients, i treballar amb ells per a ajudar-los en els seus desafiaments més exigents, Girbau ha col·laborat amb Swiss Laundry, bugaderia industrial situada a Buenos Aires, i integrada a Swiss Medical Group, en tot el seu procés de renovació tecnològica. A través d'aquesta col·laboració Girbau ha realitzat una gestió integral del projecte que ha donat com a resultat una renovació que ha ajudat a la perfecció a complir els objectius marcats per Swiss Laundry. Més productivitat, en menys temps i amb menys recursos que es tradueixen en uns resultats excel·lents i immediats: la producció va augmentar de 315 a 450 tones al mes, un 43% més. El consum d'aigua va decréixer un 76%, el cost d'electricitat va disminuir un 42% i, finalment, el consum de gas es va reduir un 21%.

A causa de la seva dimensió i complexitat, Girbau va realitzar el projecte de renovació en cinc fases. Així doncs, després d'una primera etapa d'estudi, disseny i assessorament personalitzat, es va procedir a instal·lar i equipar completament la bugaderia amb un innovador sistema de rentada mitjançant un túnel, model Hygien, de 12 mòduls i el sistema Drain Intercooler, un intercanviador aigua-aigua que aprofita l'energia tèrmica de l'aigua procedent del desguàs per a precalentar la que procedeix de l'exterior, aportant un estalvi energètic del 30%. També es van incorporar 5 assecadores de 50 kg i es van instal·lar cintes automàtiques per a transportar la roba neta a les zones de planxat i plegat.

En paral·lel, es va reemplaçar una calandra a vapor per un tren de planxat amb Introductor DRF de tres llocs, més una planchadora PC 12033 de dos corrons a gas i un plegador FRB que va permetre doblegar la producció reduint el consum. Finalment, es va ampliar la zona d'acabats amb un segon túnel de bates duplicant la seva capacitat per a produir uniformes. Així com l'aprovisionament d'un segon FT-MAXI en la zona de plegat de roba de pelfa que va permetre duplicar la capacitat.

En paraules de Sebastián Cimino, Gerent General Swiss Laundry: “Sense Girbau aquest projecte no hauria estat possible. Gràcies a l'alta qualitat i l'eficiència de la maquinària aconseguim augmentar significativament la producció i reduir els costos logístics i energètics de manera dràstica. A més, complim amb una de les premisses més importants i desafiadores que teníem: realitzar la renovació mentre el nostre servei continuava actiu. Definitivament, hem aconseguit marcar un avantatge comparatiu en el mercat industrial de bugaderies”

 

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.