Girbau va col·laborar amb Lavandería Tecnológica del Uruguay per a instal·lar el primer túnel de rentada al país.
El projecte va comptar amb un assessorament integral per part de Girbau en totes les fases del procés suposant un gran salt tecnològic per a l'Uruguai
17/06/2021
Girbau va col·laborar amb Lavandería Tecnológica del Uruguay per a instal·lar el primer túnel de rentada al país.

Amb la voluntat d'oferir un servei diferencial i estar prop dels seus clients, Girbau va col·laborar amb Lavandería Tecnológica del Uruguay en un projecte que va permetre a la companyia uruguaiana comptar amb el primer túnel de rentada del país. Aquesta col·laboració ha suposat un important salt tecnològic per al país, ja que permet a la indústria de la rentada tèxtil uruguaiana obrir-se pas cap a les noves innovacions i tecnologies presents el mercat.

Per a això, Girbau va realitzar un assessorament integral, des de la recopilació de les aigües fluvials fins al suport a l'equip d'arquitectes, per a dissenyar la instal·lació que és avui dia. Tot això, ha suposat un repte per a Girbau ja que, arran de la pandèmia del coronavirus, la companyia ha hagut d'adaptar-se i realitzar gran part del treball a distància, a través de visites en línia setmanals amb els arquitectes i caps d'obra per a revisar tots els avanços.

Així doncs, amb la instal·lació d'aquest Túnel, TBS 50/12 HYGIEN, Lavandería Tecnológica del Uruguay, empresa de nova creació, ha pogut obrir les seves portes comptant amb una instal·lació pionera i avantguardista en tecnologia i innovació, única al país, per a oferir als seus clients una qualitat de rentada amb un gran estàndard de neteja i desinfecció d'acord amb la demanda i les necessitats actuals del mercat. El sistema de rentada TBS-50 de Girbau inclou tot l'equipament que requereix la rentada en continu, amb els avantatges de sincronització, programació i gestió que significa treballar amb equipament d'un únic proveïdor. Aquest túnel incorpora un sistema integrat de recirculació i reciclatge de l'aigua, que permet utilitzar-la fins a tres vegades, la qual cosa fa reduir el consum d'aigua i d'energia.

La transferència de la càrrega s'efectua per una boca central mitjançant rotació del tambor el que evita qualsevol risc d'embús. A més, hi ha diferents sensors que s'autoverifiquen contínuament, i permeten confirmar que s'estan complint totes les condicions per a una transferència correcta. Un altre factor que destaca d'aquest equip és la seva flexibilitat. Tots els mòduls del túnel són idèntics i poden incloure entrades d'aigua i productes químics, desguassos, sondes de pH i temperatura. La flexibilitat de configuració del procés permet tenir un túnel de rentada que cobreixi totes les necessitats del client, tant presents com futures.

En paraules de la direcció de LTU: “Estem més que satisfets i ens sentim molt orgullós de poder ser la primera empresa a l'Uruguai a comptar amb un túnel de rentada podent així aportar un nou horitzó en el sector de la bugaderia industrial uruguaiana. El servei prestat per Girbau, la seva professionalitat i el seu assessorament constant durant tot el procés, així com la qualitat i les prestacions del túnel de rentada, ens permetran fer un pas més en els nostres serveis i comptar amb una oferta única i forta per a consolidar-nos com una companyia referent a l'Uruguai

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.