Girbau va acollir la tercera edició del torneig FIRST Tech Challenge
L'edició d'enguany, marcada per la pandèmia, va adaptar-se a les circumstàncies actuals i tots els equips van participar des dels seus països
03/06/2021
Girbau va acollir la tercera edició del torneig FIRST Tech Challenge

Dissabte passat 29 de maig va tenir lloc la tercera edició del torneig FIRST Tech Challenge, marcada per la pandèmia i que va comptar amb la participació de 8 equips de l'àmbit nacional i internacional. Tenint en compte el context actual, el certamen va adaptar el seu funcionament a les limitacions de mobilitat i a les mesures de seguretat i higiene vigents pel que tots els equips van participar des dels seus respectius països.

Dos equips catalans, tres de les Illes Canàries, un alemany, un de Romania i un de txec van ser els triats per a participar en aquesta tercera edició del torneig FIRST Tech Challenge amb el desafiament ULTIMATE GOAL. Així doncs, els participants van exposar, des de les 10h del matí, i durant tota la jornada, els seus projectes de robòtica i d'equip a un panell de jutges, format per personal de Girbau, i d'àrbitres, compost per personal de l'UVIC, que van avaluar el funcionament del robot tant des del punt de vista autònom com comandat per conductors dels propis equips.

Per a això, Girbau va instal·lar el plató principal en el Girbau Experience Center des d'on les presentadores van retransmetre el concurs. De la mateixa manera Girbau també va cedir les seves instal·lacions per a situar les sales de jutges i coordinadors, a més d'un equip de voluntaris l'esforç i la dedicació dels quals van ser claus per al correcte desenvolupament de la competició a través d'una excel·lent organització i el compliment de totes les mesures de seguretat.

Mercè Girbau, CEO de Girbau Group va participar en el lliurament dels 9 guardons finalistes, i va manifestar la importància d'acostar la indústria als joves a través de programes com el FTCSpain.

La competició va ser coorganitzada per la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic·UCC, la Fundació Scientia i Girbau, i va comptar amb el suport de Elausa i Goufone.

Pot veure el FIRST Tech Challenge 2021 en el següent enllaç: https://el9nou.cat/video/first-tech-challenge-2021/

 

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.