Girbau University, la universitat de bugaderia professional de Girbau, presenta 3 cursos nous per a aquesta tardor
Aquests cursos tenen una durada d'entre 5 i 6 hores i poden realitzar-se en línia adaptant-se al ritme d'estudi de cada alumne
19/11/2021
Girbau University, la universitat de bugaderia professional de Girbau, presenta 3 cursos nous per a aquesta tardor

Girbau University, la universitat de bugaderia professional de Girbau que va néixer amb l'objectiu de brindar un ventall de continguts actuals i útils als diferents tipus de sectors dins del món de la bugaderia, ha presentat 3 nous cursos per a aquesta tardor dirigits a hotels, geriàtrics i tintoreries.

El primer curs, sobre bugaderia hotelera, dirigit a governantes i/o responsables de llenceria hotelera, estudiants d'hostaleria, o operaris de bugaderia, té com a objectiu proporcionar el coneixement necessari sobre les bases i les pautes organitzatives per a aconseguir una bugaderia més eficient. D'aquesta manera, tant si es disposa de bugaderia interna a l'hotel, com si s'externalitza la gestió de la roba a una bugaderia externa, aquest curs està pensant per a aprendre a identificar cadascun dels factors que influeixen en l'operativa d'una bugaderia, proporcionant les bases dels mètodes de tractament, control i gestió de la roba de manera específica per a hotelería.

El segon, bugaderia per a centres de gent gran, està pensat per a governantes i/o responsables de llenceria de centres de gent gran i té com a objectiu proporcionar els coneixements específics per a millorar de manera transversal els processos que es realitzen en la bugaderia. A través d'unes pautes d'organització, i diferents mètodes de treball, aquesta formació també està pensada per a garantir que tots els processos es duguin a terme per a garantir la correcta desinfecció dels teixits, creant així entorns segurs.

L'ultimo curs, les bases del Wet Cleaning, va dirigit a gestors, personal de tintoreria i a tots els que s'inicien en processos de Wet Cleaning. Aquest curs d'especialització està pensat per a donar respostes a totes les preguntes relacionats amb aquest innovador procés, establint les bases que sustenten les tecnologies de tractament de roba delicada. Aquest és el primer curs d'una sèrie de cursos específics de rentada a l'aigua.

Tots els cursos tenen un preu de 180€ i una durada d'entre 5 i 6 hores, podent-se realitzar de manera en línia i adaptada al ritme d'estudi de cada alumne.

Girbau també ha llançant la seva promoció CAMPUTS TARDOR amb la qual els alumnes podran beneficiar-se, fins a final de mes, d'un 20% de descompte en totes les inscripcions a formacions de la Girbau University.

Més informació i inscripcions: https://university.girbau.com/

 

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.