Girbau torna a demostrar al saló professional H&T el seu lideratge al sector
Les delegacions andaluses Macrun i Hispamatic Equipamientos van representar Girbau al saló
07/04/2015
Girbau torna a demostrar al saló professional H&T el seu lideratge al sector

Les delegacions oficials de Girbau a Andalusia, Macrun i Hispamatic Equipamientos, van tornar a tenir una important presència en el segon Saló de l'Equipament, Alimentació i Serveis per a Hostaleria i Turisme (Saló H & T), que es va celebrar al Palau de Fires i Congressos de Màlaga els passats dies 15, 16 i 17 de març.

La malaguenya Macrun, líder en la comercialització d'equips de bugaderia i tintoreria, va acudir a aquesta important cita amb tres estands. En el principal, el més gran de tota la fira, va presentar les últimes novetats de l'empresa Girbau, de la qual és delegada oficial a Andalusia. L'àrea va rebre nombrosos professionals interessats en les seves solucions tant per a petits negocis com per a grans centres de producció.

Durant el primer dia, Joan Carles Tomé, cap de Servei Tècnic de Macrun, i Iñaki Barrenechea, responsable per a Espanya i Portugal de DOW Chemical, van impartir una interessant xerrada-col·loqui per instruir a professionals del sector de la tintoreria sobre com el correcte manteniment pot esdevenir una important font de rendibilitat. Aquest taller va gaudir d'una excel·lent resposta de públic i va servir per solucionar molts dels dubtes dels tintorers.

A més, les delegacions oficials de Girbau a Andalusia van aprofitar la important cita per presentar la nova comercialització de Bugaderies Autoservei, comptant amb un original estand que imitava a la perfecció un centre d'aquesta tipologia. Es tracta d'una interessant proposta en la qual els punts d'autoservei disposen de la maquinària més moderna i eficient de la marca Girbau. D'aquesta manera els visitants del Saló per a l'Hostaleria i el Turisme de Màlaga van poder rebre assessorament sobre la fàcil gestió i l'alta rendibilitat que reporta aquest model de negoci.

Després dels tres dies de fira, Jose Antonio Martín, responsable de les dues delegacions, fa una excel·lent valoració de la presència de la firma Girbau al Saló H&T. Per les seves estands han passat centenars de professionals que han pogut veure de primera mà les últimes novetats en el camp de la bugaderia i la tintoreria.