Girbau sorteja els últims bons de la promoció del 55 aniversari
Els clients premiats a cada sorteig mensual reben un bo de descompte de 3.000 euros per a futures compres de maquinària de bugaderia o recanvis
23/07/2016
Girbau sorteja els últims bons de la promoció del 55 aniversari

La celebració dels 55 anys de Girbau ha arribat a la seva fi amb el sorteig de l'última dotzena de bons de descompte, que han anat a parar aquest cop a clients d'Espanya, Portugal, Alemanya, Regne Unit, Malàisia i Costa Rica. Els premiats en aquest sorteig van comprar, entre febrer i maig, rentadores i assecadores d'edició limitada, i tindran 3.000 euros de descompte per a futures compres de maquinària o recanvis (Girbau Genuine Spare Parts).

Girbau va iniciar al setembre de 2015 diverses promocions per celebrar el seu 55 aniversari, una de les quals estava destinada a premiar la confiança dels seus clients oferint avantatges a l'hora de comprar qualsevol model de les sèries de rentadores HS, RMG i RMS o de les assecadores ED. A l'ampliació immediata de la garantia de 3 a 5 anys se sumava la participació en el sorteig mensual dels 3 bons de descompte de 3.000 €.

Entre els clients premiats es troben representants de sectors tan variats com la bugaderia autoservei, la geriatria, l'atenció a persones amb discapacitat o la bugaderia industrial.

Els premiats en aquest últim sorteig han estat:

FEBRER
Bernhard Fett - Wäscherei b.ftt (Alemanya)
Jimmy Maung - Grace Edge SDN BHD (Malàisia)
Nigel Benn - Community Options (Regne Unit)

MARÇ
Nieves de la Rica - Bugaderia La Wash (Espanya)
Teolyn Mc Kenzie - Bugaderia McWi (Costa Rica)
Daniel Caselles Vinyoles - Lovinet2016 (Espanya)

ABRIL
Modesto Lopez Castro - Marvera (Espanya)
Robert Coombs - Crieff Hydro Hotel (Regne Unit)
Residència Vila de Sádaba (Espanya)

MAIG
Pedro Luis - Bugaderia Jaspi (Espanya)
Ricardo Pinheiro - Tania Marisa de Sousa Viana (Portugal)
Nicasio Gutiérrez - Fundación Personas (Espanya)

Juntament amb els premiats en el primer sorteig, han estat 24 els clients que s'han emportat el bo descompte de la promoció del 55 aniversari.