GIRBAU,SA INICIA LA CELEBRACIÓ DELS SEUS 50 ANYS
L’empresa vigatana, referent mundial en fabricació de maquinària per a bugaderia industrial, ven els seus productes a més de 90 països del món
12/04/2010
GIRBAU,SA INICIA LA CELEBRACIÓ DELS SEUS 50 ANYS

Vic, 14 d’abril.- Aquest dissabte 17 d’abril, l’empresa Girbau S.A. inicia els actes de celebració dels seus 50 anys amb una festa per als treballadors i col•laboradors de l’empresa.
La celebració inclourà una visita pels tres centres de producció que l’empresa té a Vic i es tancarà amb un acte festiu. A l’acte, hi assistirà el secretari d’indústria i empresa de la Generalitat, Antoni Soy, així com el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa.

La celebració del cinquantè aniversari continuarà al llarg de tot aquest 2010 en altres punts del món on Girbau té presència per tal que els col•laboradors d’altres països també puguin participar a la celebració.

L’objectiu d’aquest primer acte de celebració és “agrair a tots els que han col•laborat amb el seu esforç a consolidar i a fer créixer Girbau. L’eslògan del cinquantè aniversari, Sumant Futur, és el reflex de la trajectòria de tots aquests anys i del convenciment que les perspectives de futur són bones si continuem apostant per la reinversió i les persones com hem fet durant tots aquests anys” asseguren Pere Girbau Pous i Mercè Girbau, directors generals de l’empresa.

Tot i que els orígens de Girbau es troben entorn dels anys 20, amb un taller electromecànic , no va ser fins el 1960 quan es va fabricar la primera rentadora industrial coincidint amb el boom del turisme a Espanya.

A l’actualitat, Girbau és un referent mundial en la fabricació de maquinària per a bugaderies que s’instal•len en negocis de tot tipus: hotels, hospitals, restaurants, bugaderies Industrials, bugaderies autoserveis, càmpings, creuers, etc.
L’empresa, amb filials a Alemanya, Argentina, Brasil, Cuba, Emirats Àrabs Units, Estats Units, França, Regne Unit i Xina, continua apostant pel seu procés d’expansió i actualment  obre filials a Itàlia i India. Girbau ven productes a més de 90 països d’arreu del món. El 2008 el Grup Girbau va facturar  96 milions d’euros.