Girbau s'implica en la formació del sector a Hostelequip
La delegació de Girbau a Málaga va impartir cursos de formació i va col·laborar en la promoció d'una associació de tintoreria a Andalusia
29/03/2011
Girbau s'implica en la formació del sector a Hostelequip

Málaga, Març 2011.- Girbau ha demostrat en la darrera edició d’Hostelequip la seva implicació amb la bugaderia i la tintoreria, aportant, a més de les darreres novetats en productes en el seu estand, els seus coneixements en processos de rentat.

Durant la fira, la delegació de Girbau a Málaga, Macrun, va impartir a l’espai àrea tècnica de tintoreria un taller formatiu per mostrar els avantatges del Wet Cleaning, com a procés de neteja en humit que permet tractar teixits delicats com la llana o la pell, entre d’altres. En el taller es va mostrat com les rentadores i assecadores Girbau poden realitzar des de processos de bugaderia intensius fins a processos de wet cleaning per a peces delicades.

Els visitants van comprovar a l’estand de Girbau que la seva gamma d’equipament s’adequa a les diferents necessitats de producció: des de conjunts de rentadores i assecadores de petita capacitat ideals per a petits restaurants, passant per rentadores i assecadores per a petits i mitjans hotels, fins a calandres preparades per a absorbir grans produccions.

La celebració de la fira Expoaehcos, l’exposició professional per a hotelers de la Costa del Sol, va suposar una oportunitat per a la delegació de Girbau per intercanviar impressions amb el sector, de primera mà.

Impuls a la creació d’una associació de tintoreria d’Andalusia

D’altra banda, la delegació andalusa de Girbau va ajudar a la Asociación de Tintoreros de Sevilla (APTLAS), en la convocatòria de la seva assemblea general per a impulsar la creació d’una associació del sector que agrupi les tintoreries de tota la comunitat andalusa.