Girbau revoluciona la gestió de les bugaderies amb Sapphire, un software intel·ligent de control remot
Sapphire facilita la gestió d'una bugaderia, notifica irregularitats, i permet reduir els costos i els temps inoperatius
13/12/2019
Girbau revoluciona la gestió de les bugaderies amb Sapphire, un software intel·ligent de control remot

Girbau, líder en solucions integrals de bugaderia professional, revoluciona la gestió de les bugaderies comercials i autoservei amb Sapphire, una de les últimes innovacions presentades per la companyia. És un software intel·ligent de control remot que integra l'última tecnologia en Internet of Things (IoT) i el know-how de la companyia amb l'objectiu d'optimitzar els negocis i millorar la seva rendibilitat.

En paraules de Jaume Simonet, director de R&D de la companyia: “Sapphire és un gran pas endavant en el nostre ferm compromís per portar l'última tecnologia a les bugaderies. Aquesta innovació aporta valor diferencial als nostres clients ja que els permet maximitzar el rendiment dels seus negocis i guanyar competitivitat en el mercat”. I afegeix: “Sapphire és una sòlida aposta per continuar amb el nou model de negoci basat en la servitització i acompanyament al client en tot moment”.

 

Sapphire no suma. Multiplica.

Sapphire permet gestionar completament el negoci, analitzar dades, extreure informes de producció i realitzar qualsevol acció a distància, a temps real i des de qualsevol dispositiu. Aquesta solució és única al mercat ja que compta amb les funcionalitats més avançades. Destaca per ser intuïtiva i fàcil d'utilitzar, així com per ser la plataforma més completa amb un alt grau de personalització per adaptar-se a les necessitats de cada negoci, amb funcions específiques per al sector comercial i autoservei (vended).

Així mateix, Sapphire optimitza la gestió del temps. És a dir, permet reduir els espais inoperatius, els desplaçaments i trucades innecessàries, etc. El software disposa d'un sistema intel·ligent de notificacions que avisa al propietari via sms i/o email de qualsevol irregularitat en el funcionament de la seva maquinària. Una vegada identificat, amb Sapphire es poden realitzar accions a temps real per evitar nous incidents o compensar al client amb un altre programa. En aquest sentit, els problemes són solucionats de manera ràpida i eficaç, el temps és optimitzat i habilita informació i dades amb l'objectiu de d’analitzar la millor estratègia comercial. Per això, els costos es veuen reduïts significativament i el benefici augmenta.

 

Un servei integral

Sapphire s'adhereix al servei integral de Girbau que inclou assessorament i consultoria des del disseny i planificació del projecte, la provisió de maquinària i solucions d'alta tecnologia. El software permet a la companyia fer un pas més enllà i aportar valor afegit als clients, ja que integra l'última tecnologia en Internet of Things (IoT) amb el know-how de Girbau fruit d'una àmplia trajectòria.