Girbau reuneix l'equip de venda y postvenda d'Espanya i Portugal
Durant la convenció, es va tancar un pla per a reforçar el lideratge del grup a la península
26/10/2011
Girbau reuneix l'equip de venda y postvenda d'Espanya i Portugal

Vic (Barcelona), 22 d’octubre.- Més de 50 persones de l’equip de vendes i del servei postvenda d’Espanya i Portugal del grup Girbau van participar el passat 21 i 22 d’octubre a la Convención Iberia, que va tenir lloc a la seu central del fabricant, a Vic.  

La convenció es va centrar en dos eixos principals: tancar un pla d’acció per a reforçar el lideratge del grup a la península i preparar el llançament de nous productes.

Aquesta era la primera vegada que es reunien conjuntament els equips de venda i postvenda per a treballar un pla d’acció. Segons el Director Comercial, Màrqueting y Serveis de Girbau Group, Antoni Rubiés, “l’experiència ha estat un èxit. El treball conjunt de l’equip ha demostrat una alta motivació que de ben segur que es traduirà en fites”.

La unió dels equips comercials i de postvenda en la preparació d’un llançament s’emmarca en la potenciació de l’àrea de serveis al client.  “No entenem el producte sense un bon servei. Per això treballem per alinear al màxim els dos equips”, assegura Rubiés.

Amb motiu de la Convención Iberia, es va instal·lar un showroom al centre de producció G2, on els assistents van treballar amb els nous productes que properament seran llençats al mercat.