Girbau reuneix a representants de 16 països a la Asian Pacific Convention
La convenció es va celebrar a Jakarta del 6 al 9 de setembre
30/09/2013
Girbau reuneix a representants de 16 països a la Asian Pacific Convention

Girbau va congregar a distribuïdors i clients procedents de 16 països diferents a la tercera edició de la Girbau Asian Pacific Convention, que es va celebrar entre el 6 i el 9 de setembre a Jakarta (Indonèsia).

Amb el títol “New Markets, New Opportunities”, la trobada va servir per presentar les línies de treball de Girbau en productes i solucions específiques per als diferents sectors del mercat.

La directora general del grup, Mercè Girbau, afirma que “estem molt satisfets de l’èxit de la convenció. El contacte amb clients i distribuïdors ens dóna l’oportunitat de potenciar al màxim l’orientació al client i oferir-li solucions que contribueixin a l’èxit del seu negoci”.

Tots els assistents, acompanyats per l’amfitrió (el distribuïdor de Girbau a Jakarta, PT Rapi Kharisma Adipratama), van tenir l’oportunitat de visitar Bon Vivo, una bugaderia industrial de Jakarta equipada amb túnel de rentat i tren de planxat Girbau, que processa entre 10 i 14 tones de roba al dia dels hotels de la zona.