Girbau reuneix a filials i distribuïdors asiàtics a Vietnam
El Grup també ha participat a la Fira Food & Hotel del país
11/10/2011
Girbau reuneix a filials i distribuïdors asiàtics a Vietnam

Vietnam, setembre de 2011.- Girbau Group ha reunit a les filials i distribuïdors asiàtics a la II Convenció Àsia que va tenir lloc entre el 25 i el 26 de setembre a Ho Chi Minh (Vietnam).

Durant la convenció, els participants han revisat la trajectòria i el desenvolupament de projectes des de la primera convenció a Bangkok (Tailàndia). També han analitzat l’estratègia de futur per a potenciar el creixement dels darrers anys en el continent asiàtic.

La II Convenció Girbau Àsia és un exemple més de l’aposta del grup per la proximitat geogràfica i cultural amb filials, distribuïdors, clients i consultors. La política d’obertura de filials, que s’ha intensificat en els dos darrers anys, juntament amb l’extensa xarxa de distribuïdors de Girbau al món, permet treballar els nous mercats des de la proximitat. El vicepresident d’exportació del grup, Santi Carol, afirma que “continuem participant a les fires internacionals del sector, però la nostra prioritat són actes com aquesta convenció, on donem protagonisme a l’intercanvi d’experiències entre els nostres equips al món”.

Una mostra de proximitat cultural que el grup ha potenciat des dels seus inicis amb equips formats per gent de cada país és que les presentacions de la convenció s’han realitzat en anglès, mandarí i vietnamita.

Novetats a la fira Food&Hotel en Vietnam

D’altra banda, del 28 al 30 de setembre, Girbau Group ha participat a la Fira Food & Hotel de Vietnam, on ha presentat les darreres novetats en bugaderia eficient i les noves línies de producte per a rentat, planxat i plegat de roba. El vicepresident d’exportació del grup valora positivament la fira: “La fira ha estat un èxit tant pel nombre de visitants com de nous projectes. Les perspectives de futur a la regió són molt bones”.