Girbau reuneix a Cancún a professionals de bugaderia del continent americà
La tercera convenció América, que va tenir lloc del 14 al 16 de març, va mostrar les novetats de Girbau i casos d’èxit en bugaderia
25/03/2014
Girbau reuneix a Cancún a professionals de bugaderia del continent americà

Professionals del sector de la bugaderia de tot el continent americà es van donar cita a l’Hotel Iberostar Cancún (Mèxic) del 14 al 16 de març, en la tercera Convenció Amèrica del Grup Girbau. Sota el lema “Nous segments, major negoci”, l’empresa va presentar als assistents els seus nous productes i avenços tecnològics per a bugaderia.

L’objectiu era facilitar la trobada de representants de tots els sectors amb els quals el grup treballa (bugaderia hospitalària, hostaleria, autoservei, wet cleaning...) per a compartir coneixements i experiències. En aquest sentit, un dels focus d’interès principals va ser l’exposició de casos d’èxit presentats per clients, responsables de filials i distribuïdors, així com les presentacions de la direcció del grup.

Per al vicepresident de Vendes, Marketing i Serveis del grup Girbau, Toni Rubiés, les jornades de treball a Cancún “han aportat informació que ens permetrà fer un pas endavant cap a un nou nivell i adaptar-nos al nou entorn”. Segons Rubiés, a les sessions s’han exposat “projectes que aconsegueixen allò impossible”, i que aporten múltiples solucions a les necessitats dels clients per a permetre’ls créixer.

Per la seva part, el vicepresident d’Exportació del grup, Santi Carol, es va mostrar “molt satisfet perquè hem reunit per primera vegada tot el continent americà, incloent Cuba i Nicaragua”.   

Al finalitzar la convenció, la directora general del grup, Mercè Girbau, es va mostrar “molt orgullosa del gran equip que formem clients, distribuïdors i persones Girbau”, i va destacar la importància de celebrar jornades de compartició com aquesta. Per Mercè Girbau, “s’ha demostrat que som una gran família i que el nostre lema ‘Growing together’ té més sentit que mai”.

Durant la convenció es van entregar reconeixements a Rafael de Marco, de Girbau Brasil, per l’obertura d’un nou segment de plataformes petrolieres; a Rick Rone, de la bugaderia Laundry Plus, com a millor client dels Estats Units el 2013; a Lídia Iris González, de Mintur-Cuba, per la seva fidelitat al grup, i a José Ramón Murillo, de l’Hotel Barceló Riviera Maya, per la seva trajectòria professional de 20 anys de bugaderies al costat de Girbau.

La trobada va finalitzar amb un dinar a l’Hotel Barceló Riviera Maya i una visita a la bugaderia de l’establiment, completament equipada amb maquinària Girbau. La bugaderia processa 25 tones de roba al dia, i disposa de dos sistemes de túnel de rentat complets, dos sistemes de planxat, valet i dos plegadors de tovalloles FT-Maxi.