Girbau renova el seu canal de Youtube convertint-lo en una docuteca audiovisual
El nou espai facilita la visualització i la cerca de continguts en llistes temàtiques
19/04/2013
Girbau renova el seu canal de Youtube convertint-lo en una docuteca audiovisual

Fidel a la seva voluntat de mantenir-se al costat dels clients i mostrar-los qui és i què fa l’empresa, Girbau Group acaba de renovar el seu canal de vídeos de Youtube. 

El nou espai, està pensat per facilitar la visualització i la cerca de continguts, i per convertir-se en una autèntica docuteca de material audiovisual de l’empresa.

Amb una imatge molt més corporativa, guanya en funcionalitat i navegació, i permet localitzar amb rapidesa els recursos adequats a les necessitats de cada usuari. Estructurats en llistes de reproducció, els prop de 40 vídeos que ja hi ha penjats al canal s’organitzen temàticament.

  • Vídeos de producte, que mostren els diferents models de màquines en funcionament.
  • Vídeos de bugaderies, que entren a l’interior de diverses instal·lacions en marxa, de sectors molt diversos però totes equipades amb maquinària Girbau. 
  • Vídeos corporatius.
  • Presència a fires i a d’altres esdeveniments.
  • Aparicions als mitjans de comunicació.

Entre els avantatges d’aquest nou disseny també destaca la seva còmoda adaptació a diversos dispositius (ordinadors, tablets i mòbils). El canal de Youtube enllaça amb el web del Grup Gibau així com amb la seva presència a d’altres xarxes socials, concretament a Facebook i a Twitter i amb els canals de Youtube de la filial nord americana: Continental Girbau i Industrial Girbau.

El canal de Youtube de Girbau s’anirà enriquint de forma periòdica amb nous continguts audiovisuals d’interès. Subscriure’s al canal és una bona manera de mantenir-se informat i al dia de cada nova actualització.