Girbau reforça el seu lideratge en bugaderies autoservei a nivell mundial
La internacionalització de Girbau amplia la seva presència a Vended seguint el camí de consolidació aconseguit en el mercat espanyol
25/07/2016
Girbau reforça el seu lideratge en bugaderies autoservei a nivell mundial

Girbau continua amb pas ferm en el seu procés de consolidació internacional en solucions de bugaderies autoservei. En aquest sector la marca ja disposa d'una àmplia quota de mercat a Espanya amb 2 de cada 3 bugaderies equipades amb maquinària Girbau.

La capacitat d'adaptació de les solucions autoservei de Girbau a les necessitats de cada inversor i dels seus clients permet instal·lar un equipament a mida, fàcil de gestionar i amb un ús altament intuïtiu fins i tot per a usuaris no habituals.

De fet, Girbau ha consolidat en els darrers mesos la presència de les seves màquines a les bugaderies autoservei de tot Espanya, aprofitant la confiança ja existent del sector a les solucions autoservei de la marca i aconseguint un 65% de la quota de mercat. És el cas recent de la incorporació de les seves rentadores i assecadores en establiments de tot el territori com La Bugadera (Barcelona), El Safareig (Lleida), Autoservei Bubbles (Sant Vicent del Raspeig - Alacant), la Colada Exprés (As Pontes - A Corunya) o Lava2express (Santa Creu de Tenerife).

A nivell internacional, l'expansió de Girbau continua assolint nous objectius en el sector Vended a través del mateix compromís que l'ha caracteritzat en el mercat estatal. La innovació en les rentadores i assecadores de Girbau permet augmentar l'eficiència energètica dels processos mantenint la seva qualitat, el que es tradueix en un augment de la rendibilitat del negoci i la seva conseqüent maximització dels beneficis. La robustesa i fiabilitat de la maquinària juga a favor de la reducció en les despeses de manteniment i, si cal, Girbau posa a disposició dels clients la seva àmplia xarxa de servei tècnic mundial per aconseguir un servei de proximitat i la màxima satisfacció postvenda.

Bona mostra de la presència internacional de Girbau a bugaderies autoservei es pot observar al Lavatin Autoservei Los siboneyes, a l'Havana (Cuba); a la bugaderia Superior Laundry, de Los Angeles (USA), i a les 2 bugaderies Ecoclean de Queretaro (Mèxic).