Girbau realitza un workshop juntament amb KIMS i Seitz sobre la solució de Wet Cleaning AquaTouch® a Ucraïna
El seminari, realitzat els dies 26 i 27 de febrer, va comptar amb més de 40 assistents procedents d'Ucraïna, Moldàvia i Bielorússia
05/03/2020
Girbau realitza un workshop juntament amb KIMS i Seitz sobre la solució de Wet Cleaning AquaTouch® a Ucraïna

Girbau va realitzar un workshop sobre el sistema de Wet Cleaning AquaTouch® juntament amb els seus partners KIMS i Seitz a Odessa (Ucraïna), els dies 26 i 27 de febrer. El seminari, que va incloure tant la neteja de tèxtils com el tractament d'accessoris de cuir i pell girada en aigua, va comptar amb més de 40 assistents procedents de diferents ciutats d'Ucraïna, Moldàvia i Bielorússia. Andreas Thiel, responsable de vendes a nivell internacional de Seitz GmbH, va liderar el workshop amb una presentació teòrica i pràctica sobre les característiques i peculiaritats d'aquest innovador sistema.

AquaTouch® és un sistema integral de Wet Cleaning que permet netejar en humit peces de fibres naturals (llana, cashmere, mohair, seda, viscosa, etc.), de pell animal (cuir i girada) i altres peces delicades catalogades tradicionalment per a ser rentades només en sec. La solució integral inclou la maquinària d'alta tecnologia de Girbau i els detergents biodegradables de Seitz. AquaTouch® està especialment dissenyat per a protegir, cuidar i millorar la qualitat final del rentat, així com obtenir més durabilitat en les peces de roba.

Ilya Sergeev, Area Sales Manager de Girbau a Russia & CIS, va presentar les rentadores, assecadores i maquinària d'acabats Girbau d'alta tecnologia i va mostrar les característiques dels processos de rentat i assecat. Així mateix, Andreas Thiel va compartir de manera teòrica les peculiaritats dels productes químics, els programes especials i la curta durada d'aquests, els sistemes de dosificació i l'optimització financera que genera aquesta solució.

A la part pràctica del seminari, es va posar a prova el sistema de rentat en humit AquaTouch® triant peces especialment delicades com vestits de llana o abrics de cashmere, a més de peces de cuir i pell girada. El resultat final va ser excel·lent i va demostrar la fiabilitat del sistema AquaTouch®.