Girbau presenta una nova gamma d'introductors
L'objectiu dels nous models és reduir costos de la bugaderia i augmentar la productivitat, amb més seguretat i menor cost de manteniment
24/06/2018
Girbau presenta una nova gamma d'introductors

DRBS, la solució més compacta d'introducció automàtica

El DRBS és l'introductor ideal per a bugaderies que necessiten processar peces de diferents tipus i mesures en 1 o 2 vies automàticament, o bé en 4 vies de manera manual.

És un dels introductors més compactes i que ocupen menys espai del mercat. La seva dimensió i disseny faciliten la seva entrada i instal·lació en la bugaderia.

Les pinces de l'estació de càrrega s'han renovat per complet, ara estan en posició horitzontal, el que millora l'ergonomia dels operaris. D'altra banda, permeten sostenir peces més pesades com nòrdics.

Aquest introductor compta amb una protecció de seguretat en el lloc de càrrega, fet que el fa un dels més segurs del mercat, reduint el risc de lesions dels operaris.

Una altra de les novetats és la incorporació d'un corró al calaix d'aspiració, que millora la qualitat en la introducció de tot tipus de teixits ja siguin sintètics, pesats, gruixuts...

Més informació sobre DRBS

 

Introducció manual (DRM + i DR1+): simplicitat i eficiència amb 1 sol operari

Aquests models estan pensats per a bugaderies que requereixin una introducció simple, eficient i amb mínim manteniment.

Ideals per a articles de tot tipus de mesures en 1, 2 o 4 vies. La versió DR1+, amb pinces d'introducció, permet que una sola persona pugui introduir peces grans, reduint els costos en un 50% d'altres introductors en què es requereixen dos operaris.

El nou sistema d'aspiració permet: una major i millor subjecció de les peces, disminució de soroll per a un major confort de l'operador, intervals de neteja més llargs (es passa de diari a setmanal) i major productivitat.

L'augment de potència del sistema facilita que l'operari pugui deixar ràpidament la peça sense preocupar-se d’ajustar-la, augmentant la producció.
Els dos models són fàcils de moure i transportar, ja que incorporen unes rodes de transport que faciliten i estalvien costos de manteniment.

A cada bugaderia, el seu introductor! L'automatització en introducció aconsegueix la seva eficàcia real quan és ajustada a les necessitats de cada bugaderia.

Més informació sobre DRM+ i DR1+