Girbau presenta una bugaderia industrial eficient a la Fira Expocomer de Panamà
Girbau Group i el Grup Valo van exposar una bugaderia industrial completa que redueix a la meitat el consum d'aigua
04/05/2011
Girbau presenta una bugaderia industrial eficient a la Fira Expocomer de Panamà

Panamà, 4 de maig de 2011.- Girbau ha mostrat en la darrera edició de la fira Expocomer de Panamà, celebrada del 23 al 26 de març, les seves darreres novetats en productes i els seus nous projectes d’eficiència energètica. Durant la mostra, Girbau Group i el Grup Valo han presentat en el seu estand una bugaderia industrial completa, que redueix a la meitat el consum d’aigua. 

La bugaderia presentada a Expocomer per Girbau Group i el Grup Valo estava formada per un túnel de rentat, secadores, tren de planxat i plegadores de bates. Properament, aquesta maquinària s’instal·larà a la bugaderia Perfect Cleaners.

L’estand de Girbau va rebre la visita de l’Excel·lentíssim Ministre de Salut de Panamà, Franklin Vergara, l’Excel·lentíssim Ministre de Turisme, Salomón Shamah y la primera dama del país, Marta Linares, que va mostrar molt interès en les bugaderies amb treballadors discapacitats.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.