Girbau presenta noves planxadores i plegadores a la fira Host de Milà
El grup destaca com la única empresa d’equipaments de bugaderia que ha exposat maquinaria per a Grans Instal·lacions
15/11/2011
Girbau presenta noves planxadores i plegadores a la fira Host de Milà

Girbau ha presentat a la fira Host 2011, celebrada a Milà del 21 al 25 d’octubre, solucions de bugaderia per a
hostaleria amb dues novetats en planxadores i plegadores.

Per una banda, el grup ha mostrat amb la planxadora mural a bandes de la sèrie PB que és possible rendibilitzar espai i energia millorant la productivitat i la qualitat del planxat.

Per l’altra, el plegador FT-Lite segueix la filosofia d’estalvi energètic i flexibilitat en bugaderia que el grup impulsa. Preparat per a plegar entre 600 i 700 peces de roba per hora, el plegador ha despertat la curiositat dels hostalers que busquen la manera de retallar despeses de bugaderia sense disminuir la qualitat de l’acabat. 

L’estand de Girbau també mostrava solucions aptes per a diferents necessitats de producció en rentat i assecat. Girbau s’ha consolidat com la única empresa d’equipaments per a grans instal·lacions present a Host. El director de la filial italiana, Massimo Scatto, assegura que “no podíem faltar a Host. Ara més que mai hem d’estar al costat de l’hostaleria per a oferir-los solucions que els permetin aportar un plus de qualitat als seus clients i retallar despeses de bugaderia”.

La fira Host ha reunit a Milà més de 125.000 visitants professionals, dels quals el 34% eren públic internacional procedent de 153 països diferents. Aquest any el nombre de visitants d’Orient Mitjà i Àsia han incrementat de forma significativa.