Girbau presenta la nova gamma d'assecadores Ecodryer, concebudes per a estalviar energia
Optimitzen al màxim l’energia utilitzada i aconsegueixen resultats excel•lents en menys temps
23/01/2012
Girbau presenta la nova gamma d'assecadores Ecodryer, concebudes per a estalviar energia

Les noves assecadores Ecodryer de Girbau són aliades del seu compte d’explotació, perquè optimitzen al màxim l’energia utilitzada i aconsegueixen resultats excel·lents en menys temps.Una de les claus de l’eficiència de les noves assecadores Ecodryer de Girbau és el sistema transflow (flux axial i radial), que facilita la penetració de l’aire calent a les peces de roba, aprofitant al màxim la temperatura.

A més, la porta amb doble vidre i doble panell, Heat Capture Tech, garanteix un major aprofitament de l’energia i un menor impacte en l’entorn de treball. Per la seva banda, el sistema Care Touch Drum evita el contacte de la roba amb cantons vius. Els orificis del bombo són embotits.


Ecodryer compta amb Humidity Control, que garanteix un control de la humitat fiable i precís, i també amb Speed Control, la possibilitat de programar la velocitat de rotació del tambor a cada fase del programa d’assecat. La comunicació entre inverter, motor i microprocessador garanteix una vida més llarga a la assecadora, a la vegada que el control mostra les operacions a través d’icones.. Incorpora 10 programes predefinits. A més, durant el procés d’assecat poden es poden activar manualment les funcions Eco, Soft i mitja càrrega.


Les assecadores Ecodryer tenen un fàcil manteniment, ja que el filtre és de fàcil neteja i el ventilador no requereix intervencions. Pel seu disseny ergonòmic, l’amplitud de la porta facilita la càrrega i la descàrrega. Estan disponibles en quatre capacitats: ED260 (13 kg) , ED340 (17 kg), ED460 (23 kg) y ED660 (33 kg), relació 1/20.


Per a més informació, descarregar el catàleg comercial